Over Vintage Fever

VOOR EEN BEWUST STIJLVOL LEVEN

Vintage Fever is de webwinkel met karakter; we bieden een mix & match van vintage en unieke/handmade items op het gebied van wonen en sieraden. Onze producten hebben allemaal hetzelfde gemeen: ze zijn duurzaam en hebben een tijdloos design. We zijn een groot voorstander van hergebruik en recycling, maar ook gek op hedendaags design. Daarom zijn we in 2015 Vintage Fever gestart, uit een pure passie voor authenticiteit en duurzame producten met een ziel.

In onze huidige wegwerpmaatschappij wordt die degelijkheid en duurzaamheid vaak gemist, daarom ook combineren wij hedendaags design met vintage voor een coole twist. Bij Vintage Fever shop je onze eigen producten, naast die van diverse Nederlandse ontwerpers en merken. Daarnaast werken we samen met fairtrade producenten voor onder meer de vlaggetjes, natuurlijke zepen en notebooks en bieden we een podium aan ambacht zoals bijzondere aardewerk en glaswerk. Dit alles mixen we met unieke vintage schatten.

Onze producten zijn in gelimiteerde oplage geproduceerd en/of handgemaakt, gemaakt van gerecyclede materialen of one-of-a-kind vintage eigenhandig door ons geselecteerd in binnen- en buitenland.                                        

Vintage Fever heeft onder meer ook in VT Wonen, Flow, HappiHome en het Engelse stijlvolle magazine Homes & Antiques gestaan met een interview en reportage… benieuwd? Kijk hier! 

Volg ons op instagram voor dagelijkse updates en inspiratie:  @vintagefever.nl