Verzending en betaling

WE VERSTUREN BINNEN 3  WERKDAGEN NA ONTVANGST BETALING *

* eerder nodig? Mail ons dan. Veelal versturen wij dezelfde of de volgende werkdag al na ontvangst betaling.

VERPAKKING EN VERSTURING
Vintage Fever is een groot voorstander van recycling en hergebruik. Daarom verpakken wij onze verzendingen zoveel mogelijk in hergebruikt verpakkingsmateriaal, zoals dozen en bubbelplastic. Natuurlijk altijd met de grootste zorg verpakt, zodat je bestelling ontvangen altijd een feestje is!

VERZENDING NEDERLAND – WE VERSTUREN BINNEN DRIE WERKDAGEN NA ONTVANGST BETALING (via IDEAL en PAYPAL) 

  • We verzenden voor een vast tarief van € 5,95 in Nederland met PostNL voor een pakketje met track & trace en een gewicht tot 10 kilo inclusief verpakkingsmaterialen.
  • Eventuele cadeautjes worden gratis feestelijk verpakt! Geef dit aan bij je bestelling.
  • We kunnen je cadeautje ook rechtstreeks naar de jarige sturen. Geef dan een afwijkend verzendadres op.
  • Bij sommige grotere items zoals meubelen wordt de mogelijkheid geboden voor afhalen/brengen, dit gaat in overleg. Neem dan contact met ons op.

VERZENDING BELGIË

  • Pakketpost België – PostNL € 13,00 tot 2 kilo – € 19,50 tot 5 kilo – € 25,00 tot 10 kilo – € 34,00 voor 10 – 20 kilo.

WORLDWIDE SHIPPING

  • Yes we ship worldwide! See our international shipping page HERE.

BETALING

Vintage Fever accepteert iDeal-SEPA- en PayPal-betalingen. Iedereen met een bankrekeningnummer in de Europese Unie of met een credit card kan op deze manier betalen.


PAYMENTS

Vintage Fever accepts iDeal-SEPA- and PayPal-payments. Every customer with a bank acount within the European Union is able to pay through these options. Also credit cards are accepted through PayPal. If you encounter any difficulties with making payments, please let us know through our  contact form.


PRODUCTINFORMATIE TEN AANZIEN VAN VINTAGE

Elk item is natuurlijk grondig geïnspecteerd. We onderwerpen elk item aan een nauwkeurige controle en verkopen geen artikelen met scheuren, barsten of chips, tenzij we dit aangeven. Soms namelijk  geeft het extra karakter aan het item of is de prijs ernaar, maar dan vermelden we dit bij het item. Echter; onze vintage stukken zijn soms wel meer dan 40 a 50 jaar oud. Dat betekent dat zo’n een item niet perfect is als in ‘nieuw’, maar heeft geleefd. West Germany vazen bijvoorbeeld zijn met de hand gemaakt en laten nog wel ’s een luchtbelletje zien, een kleine afwijking in het glazuur etc. Zet twee vazen met dezelfde print en kleur naast elkaar en je zult de verschillen zien.  Dit komt het karakter juist ten goede en zorgt dat je een uniek stuk in handen hebt. Een typemachine met werkend lint, zal niet meer zo typen als in de jaren 60, dat is logisch. En een leren poef heeft natuurlijk ‘leefsporen’. Dat geeft alle producten alleen maar extra karakter, maar houdt daar dus wel rekening mee. We noemen deze items niet voor niets ‘unique & pre-loved’, producten waar je nog jaren plezier van kunt hebben. Daarnaast zijn veel onze producten ‘handmade with love’, wat betekent dat ze allemaal in de details iets van elkaar verschillen. Zo heb je een uniek item in handen!