In de media

Vintage Fever is de afgelopen tijd in diverse woon- en lifestylebladen (oa VT Wonen, Homes & Antiques, Flow) genoemd als plek om inspiratie op te doen of als hét adres voor leuke items die je huis een eigen gezicht geven. We zijn best een beetje trots dat zowel de nationale en internationale pers ons (hebben) weten te vinden. Hieronder een selectie, waaronder een aantal interviews. 

VT Wonen  – 6 pagina interview
Team Vintage Fever stond in woonmagazine VT Wonen in de rubriek ‘De 7 Woonzonden Van…

 

Homes & Antiques > Engeland – 8 pagina interview én cover
Benieuwd hoe ons hoofdkwartier er uitziet? Esther van Vintage Fever stond onlangs in en op het Britse woonmagazine Homes & Antiques. Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is Homes & Antiques een hip blad vol fantastisch inspirerende woonreportages. Esther legt in het artikel uit hoe Vintage Fever is ontstaan, wat de drijfveer achter het vinden van mooie spullen is en hoe je met de juiste meubels en accessoires nieuwbouw net zo sfeervol kan maken als ‘oudere’ woningen en hoe je een ‘eigen gezicht’ kan geven aan jouw huis. Boven alles laat het artikel zien hoe je met een mix & match attitude een heel eigen stijl kan creëren.

 

VT Wonen  – ‘favorieten’
Een mooi compliment van VT Wonen-art director Marlon Zwier die Vintage Fever tot haar persoonlijke favorieten rekende.  Zij is dol op de bloemenpers die ze in onze webshop  heeft gevonden.

 

 

FLOW – mini-interview
Vintage Fever
 kiest voor het bewust omgaan met je interieur. Het is veel leuker om spullen een lang leven te geven, dan dat je meegaat met wegwerptrends en een zielloos huis hebt. Het is daarom best ironisch dat we in FLOW naast een artikeltje over ontspullen staan, maar Esther Schulting legt in het Vintage Fever artikeltje wel precies uit  hoe je zorgt dat je huis niet dichtslibt.

 

HAPPI-HOME – mini-interview
‘Living with soul & style’ is de tag-line van Happi-Home. Nou, daar zijn we het wel mee eens. Spullen met een ziel, geven je interieur een heel eigen stijl! Esther van Vintage Fever legt in het blad uit waar je de leukste spulletjes vindt. Pro-tip nummer 1 is natuurlijk om gewoon op VintageFever.nl te starten.