Retourneren

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met je aankoop, mail ons dan eerst met de reden binnen 2 werkdagen na ontvangst. Na goedkeuring kun je het artikel retourneren en dient het artikel in dezelfde staat retour te komen bij Vintage Fever. Kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Na goede ontvangst van de artikel(en) ontvang de klant het aankoopbedrag – minus verzendkosten – retour op de bankrekening.

Retournering dient binnen 1 week te geschieden. Mocht een artikel onverhoopt beschadigd of gebroken bij je aankomen, dan ontvangen wij graag foto’s, zowel van het artikel als de verpakking om een en ander te beoordelen. Bij retourzending is het risico voor de klant. Verzendkosten worden niet vergoed.

Voor artikelen die geseald zijn geldt, deze dienen geseald te worden teruggestuurd. Indien de seal is verbroken kunnen wij het aankoopbedrag voor deze betreffende artikelen niet retourneren.

Voor eventuele afhaalproducten (in overleg) en aankopen op markten zoals de Swan Market en andere beurzen geldt; deze kunnen niet meer worden geretourneerd.

Note: vintage vazen zijn soms wel 40 jaar oud of ouder. We raden aan om voor deze vaas een binnenvaas te gebruiken voor bloemen. Zo blijft de vintage vaas mooi en is er geen kans op ‘zweten’. Wil je de vaas zelf toch gebruiken, test ‘m dan eerst even op het aanrecht of er geen condens vanaf komt. Daarnaast is vintage niet nieuw. Al onze vintage producten worden nauwkeurig gecheckt. Mochten er (kleine) beschadigingen zijn die niet afdoen aan de charme van het artikel, zullen we deze vermelden en fotograferen. Verder mag je er vanuit gaan dat de producten gaaf zijn, maar met gebruikssporen. Immers; een mens krijgt ook rimpels na jaren 🙂